OM OS

Læs mere om hvem vi er som virksomhed og hvad vi står for.

Jeg er uddannet tømrer, men har også en uddannelse som smed og maskin-teknikker

Jeg har gennem flere år, arbejdet som tømrer og har erfaring med alt fra bebyggelse af boligkomplekser og sommer- helårshus bygget op fra bunden til diverse store og små renoveringer ude som inde.

Det er meget vigtigt for mig at mine kunder er i fokus og føler sig godt taget hånd om, så kommunikation og samarbejde er nøgleordet i mit firma.

Få et tilbud


  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem i weekenden, hvilket var meget lettere for mig end maling efter opsætning ville have været. Tak for god service.
  Jan
  Meget tilfreds. God service, godt håndværk og god til at byde ind med løsninger og muligheder både i forhold til hvordan byggeriet kunne skrues sammen og i forhold til hvordan det kunne gøres billigst.
  Nanna
  Tømreren Løgstrup har ydet et meget tilfredstillende resultat v. skift til zinktagrender på murermestervilla, samt ydet en fremragende service. Hurtigt udarbejdelse af tilbud og holder tidsplanen. Klart anbefalelsesværdig
  Anonym
  Tidligere
  Næste