SKURE, UDHUSE OG CARPORTE

Skal du have indhegnet haven med et plankeværk eller skal haveredskaberne, trillebøren eller cyklerne opbevares i et skur. Måske vil du have bilen holdene i sikkerhed for vind og vejr. Uanset dine behov finder vi sammen en løsning, der passer til dig og dine ønsker.

Professionel tømrer med fokus på kvalitet og service

Drømmer du om en garage, så din bil kan holde i tørvejr. Du slipper samtidig for at skrabe is af ruderne om vinteren. En carport kan laves på mange forskellige måder.

Når vi bygger en carport, er det altid med vores fokus på at skabe et perfekt resultat for dig, som du bliver glad for.

Har du behov for et skur, hvor du kan opbevare dine haveredskaber eller stille cyklerne i sikkerhed, kan vi også sagtens udføre det. Det kan være et separat skur eller være i forbindelse med en carport eller garage.

Vi rådgiver og vejleder dig, så vi sammen finder frem til den bedste løsning. På den måde kan du få det præcis som du ønsker i den højeste kvalitet.

Få et tilbud


  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem i weekenden, hvilket var meget lettere for mig end maling efter opsætning ville have været. Tak for god service.
  Jan
  Meget tilfreds. God service, godt håndværk og god til at byde ind med løsninger og muligheder både i forhold til hvordan byggeriet kunne skrues sammen og i forhold til hvordan det kunne gøres billigst.
  Nanna
  Tømreren Løgstrup har ydet et meget tilfredstillende resultat v. skift til zinktagrender på murermestervilla, samt ydet en fremragende service. Hurtigt udarbejdelse af tilbud og holder tidsplanen. Klart anbefalelsesværdig
  Anonym
  Tidligere
  Næste

  Få mere gavn af din bolig med et udhus

  Med et udhus, får du muligheden for at udvide din bolig, så du får en mere funktionel udnyttelse og får mere ud af din bolig. Uanset hvilke ønsker eller behov du har til størrelse og udformning, har vi hos Tømreren Løgstrup, den rette ekspertise til at udføre denne type opgave for dig. Når vi sammen har fået klarlagt dine behov, kan du roligt overlade arbejdet til os.

  Vi står for hele opførelsen og holder dig opdateret undervejs. Du skal bare glæde dig til at kunne nyde dagene derude.