Udskiftning af døre og vinduer

Er det ved at være tid til at vinduerne eller dørene i din bolig trænger til en udskiftning, gør vi det gerne for dig. Vi er eksperter i netop denne type opgave og i nogle tilfælde kan vi renovere dine gamle, alt efter hvilken stand de er i. Lad os ordne det og spar penge på din varmeregning.

Professionel og grundig udskiftning af døre og vinduer

Hos Tømreren Løgstrup har vi mange års erfaring med udskiftning af døre og vinduer.

Vi har igennem årene udskiftet utrolig mange døre og vinduer hos vores kunder. Når et vindue eller dør skal udskiftes, er det vigtigt, at det bliver udført korrekt. Vores professionelle tømrer sørger for at dette sker effektivt og i høj kvalitet.

Vi kommer altid ud og laver en opmåling af de opgaver der skal udskiftes og vi gør en dyd ud af at være ærlige. Det er vigtigt at vores kunder står glade og tilfredse tilbage, når vi er færdige med en opgave.
Hvis du er i tvivl om hvilken type døre eller vinduer der passer ind, rådgiver vi dig, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der er den bedste for dig og din bolig. Det kan derudover på sigt give dig energibesparelser, da din bolig derfor bliver bedre til at holde på varmen.

Få et tilbud


  Facelift til husets facade med nye døre og vinduer

  Der kan være mange grunde til at få udskiftet sine døre og vinduer. En af grundende kan være med ønsket om, at modernisere ens bolig og derved give det et nyt look. Det kan også være at de gamle døre er blevet nedslidte og derfor trænger til at blive skiftet ud. Indvendigt kan vi også klare udskiftning af døre. Hvis du har foretaget en modernisering af det indvendige og de gamle døre derfor ikke helt passer ind. Så lad os stå for udskiftning af dørene, vi sørger for at de rammer den helt rigtige stil til din bolig og at du får et resultat, du kan vil være glad for mange år frem.
  udskiftning af vinduer

  Få rådgivning og vejledning til valg af vinduer

  Når man skal have udskiftet sine døre, er der mange forskellige modeller at vælge i mellem. Derfor står vi som din faglige ekspert til rådighed, så du ender med den løsning der passer netop dig. Skal du i samme omgang også have udskiftet din boligs vinduer, kan vi hjælpe dig med at vælge både vinduer og døre, som passer sammen, på den måde får du en samlet løsning, der passer til huset.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer

  Er du interesseret i at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig i forhold til udskiftning af døre og vinduer eller måske en anden tømrer opgave? Så kontakt os via vores kontaktformular, telefon 28 26 23 95 eller mail: toemrenloegstrup@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

  skæring i træ

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem i weekenden, hvilket var meget lettere for mig end maling efter opsætning ville have været. Tak for god service.
  Jan
  Meget tilfreds. God service, godt håndværk og god til at byde ind med løsninger og muligheder både i forhold til hvordan byggeriet kunne skrues sammen og i forhold til hvordan det kunne gøres billigst.
  Nanna
  Tømreren Løgstrup har ydet et meget tilfredstillende resultat v. skift til zinktagrender på murermestervilla, samt ydet en fremragende service. Hurtigt udarbejdelse af tilbud og holder tidsplanen. Klart anbefalelsesværdig
  Anonym
  Tidligere
  Næste

  Få et uforpligtende tilbud

  Kontakt os i dag og få hjælp til udskiftning af dine døre og vinduer. Vi løser opgaver for både private- og erhvervskunder og der er ikke en opgave der er for stor eller lille for os. Lyder vi som den rette tømrer for dig, så kontakt os på telefon 28 26 23 95 eller mail toemrerenloegstrup@gmail.com. Vi svarer derefter tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer. Vi står altid klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig.