Referencer

Se nogle af de projekter vi har udført for tidligere kunder.

​Se eksempler på opgaver vi ​har løst

Hos Tømreren Løgstrup har vi i tidens løb udført en masse forskellige opgaver, alle sammen med tilfredsstillende resultat. Nedenfor kan du se nogen af de opgaver vi har udført for glade og tilfredse kunder. Hvis du ser noget du kan lide, så kontakt os, vi kan helt sikkert finde en løsning der passer dig. 

Få et tilbud


  Total renovering af endegavl

  Tagrender udført i bæredygtigt zink

  Terrasse udført med indhegning

  Stor terrasse der omslutter hus

  Grillhytte i lækkert design

  Skur

  Terrasse i flot Jatoba træ

  Veranda

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem i weekenden, hvilket var meget lettere for mig end maling efter opsætning ville have været. Tak for god service.
  Jan
  Meget tilfreds. God service, godt håndværk og god til at byde ind med løsninger og muligheder både i forhold til hvordan byggeriet kunne skrues sammen og i forhold til hvordan det kunne gøres billigst.
  Nanna
  Tømreren Løgstrup har ydet et meget tilfredstillende resultat v. skift til zinktagrender på murermestervilla, samt ydet en fremragende service. Hurtigt udarbejdelse af tilbud og holder tidsplanen. Klart anbefalelsesværdig
  Anonym
  Previous slide
  Next slide

  Indhent et tilbud