Tagrender

De fleste typer tagrender holder gennemsnitligt 25-30 år. Hvis dine tagrender er slidte og utætte kan det medføre fugt og vandskader i bygningens murværk og sokkel. Hos Tømreren Løgstrup er vi eksperter i at montere og udskifte tagrender.

Professionel tømrer med kvaliteten i højsædet

Vi udfører professionel montering og udskiftning af tagrender.

Tagrender er en vigtig del af huset, da det kan føre til skader, hvis ikke vandet bliver ledt ordentligt væk. Har man skjulte tagrender, kan træværk som spær og sternbrædder også tage skade.

Vi har mange års erfaring i at arbejde med tagrender, så du kan være helt tryg ved at overlade sin opgave til os.

Det er rigtig vigtigt at bruge slidstærke materialer, som kan holde i rigtig mange år fremover, da dine tagrender bliver meget belastet af det danske vejr. Vi vælger derfor kun materialer af højeste kvalitet, hvilket også afspejler vores arbejde.

Dette sikrer os nemlig tilfredse kunder, der står tilbage med et perfekt resultat.

Få et tilbud


  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem i weekenden, hvilket var meget lettere for mig end maling efter opsætning ville have været. Tak for god service.
  Jan
  Meget tilfreds. God service, godt håndværk og god til at byde ind med løsninger og muligheder både i forhold til hvordan byggeriet kunne skrues sammen og i forhold til hvordan det kunne gøres billigst.
  Nanna
  Tømreren Løgstrup har ydet et meget tilfredstillende resultat v. skift til zinktagrender på murermestervilla, samt ydet en fremragende service. Hurtigt udarbejdelse af tilbud og holder tidsplanen. Klart anbefalelsesværdig
  Anonym
  Tidligere
  Næste

  Tagrender til en hver smag

  Hos Løgstrup tømreren er vi specialiseret i tagrender og nedløb. Vi er uddannede indenfor smed, maskinarbejde og tømrer fagene. Med disse fag i baggagen af vi en stor mulighed for at være behjælpelige med montering af nye tagrender. Vi udfører tagrender i forskellige materialer og kan derfor helt sikkert ramme netop din smag.

  Materialer vi udfører tagrender i:

  • Zink
  • Plast
  • Stål

  Hvilket materiale der er det bedste for dig, afhænger af forskellige forhold, såsom holdbarhed, slidstyrke, pris og din tagtype. Sammen kan vi helt sikkert finde den perfekte løsning til dine næste tagrender. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde en løsning der holder i mange år.

  Pris på tagrender

  Prisen for montering af tagrender afhænger meget af materialevalg og hvor omfangsrig opgaven er. Hvis du skal have opført zink tagrender på et stort villa hus er prisen en helt anden end hvis det skal være på et mindre sommerhus. Kontakt os derfor hellere via kontakt formularen eller telefon, så giver vi med glæde et tilbud på netop din opgave.

  Vedligeholdelse af tagrender

  Tagrenderensning er nødvendigt, da det nedsætter risikoen for skader på huset. Derfor vil det være en god ide at rense sine tagrender 2 gange om året. Mange vælger at rense tagrender når vinteren er forbi, og foråret melder sin ankomst. Dog kan det være fordelagtigt at tjekke tagrenderne i efteråret, når der er blade overalt i haven.

  Modtag et uforpligtende tilbud af en troværdig tømrer

  Der findes mange forskellige muligheder, når man skal vælge materiale til sine tagrender. Hos Tømreren Løgstrup rådgiver vi vores kunder, inden de skal vælge hvilke materialer deres tagrender skal bestå af, så de får nogle der passer til deres bolig. Det er nemlig forskelligt fra hus til hus, hvilke løsninger der er bedst, hvilket er her vores ekspertise kommer til gavn. Vi kommer med en troværdig vurdering, men det er naturligvis helt op til dig i sidste ende.

  Ønsker du at vi skal stå for udskiftning eller montering af dine tagrender eller har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på 28 26 23 95 eller toemrerenloegstrup@gmail.com. Vi bestræber os altid på at svare tilbage indenfor 24 timer.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig.