Terrasser og verandaer

Drømmer du om en dejlig træterrasse at nyde morgenkaffen på, en veranda så du sidder i tørvejr og kan nyde udelivet lidt længere, eller skal du have lavet en overdækning af din terrasse. Tømreren Løgstrup har den helt rigtige ekspertise til, at kunne udføre dette, så dine drømme kan blive opfyldt.

Lad os stå for at bygge din drømmeterrasse

Mangler din bolig et område udenfor at opholde sig og holde sammentræf med familien og vennerne. Hos Tømreren Løgstrup kan vi bygge den perfekte terrasse eller veranda, så den passer til både dit hus og have. Forskellen på en terrasse og en veranda er praktisk talt, at en veranda er en terrasse med tag.

Begge ting kan bruges som et udendørs samlingspunkt i haven, hvor du kan afholde begivenheder og slappe af, når vejret tillader det. Inden vi går i gang med at anlægge dit projekt, er det vigtigt at vi sammen får afklaret, hvordan den skal bygges. Derved kan vi skræddersy et tilbud, så det opfylder dine ønsker og behov.

Få et tilbud


  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem i weekenden, hvilket var meget lettere for mig end maling efter opsætning ville have været. Tak for god service.
  Jan
  Meget tilfreds. God service, godt håndværk og god til at byde ind med løsninger og muligheder både i forhold til hvordan byggeriet kunne skrues sammen og i forhold til hvordan det kunne gøres billigst.
  Nanna
  Tømreren Løgstrup har ydet et meget tilfredstillende resultat v. skift til zinktagrender på murermestervilla, samt ydet en fremragende service. Hurtigt udarbejdelse af tilbud og holder tidsplanen. Klart anbefalelsesværdig
  Anonym
  Previous slide
  Next slide

  Få en skræddersyet løsning

  Uanset om du skal have renoveret din nuværende terrasse eller veranda, eller skal have bygget en ny, er Tømreren Løgstrup de rigtige til jobbet. Vi har mange års erfaring med at renovere og bygge disse. Ønsker du en renovering af din nuværende, får vi den til at fremstå flot og præsentabel efter vores udførelse. Det kan også være du ønsker at ombygge din terrasse eller veranda, hvilket vi også kan hjælpe med.

  Skal du have bygget nyt, er der nærmest ingen begrænsninger for, hvordan du ønsker projektet skal se ud. Det er vigtigt at du derfor har en ide om det. Så kan vi nemlig sammen, finde frem til en skræddersyet løsning, så du kan stå tilbage med opfyldte drømme.

  Så uanset hvad du har brug for at få lavet, har vi den helt rigtige ekspertise til at udføre din opgave. Ønsker du derfor et uforpligtende tilbud kan du kontakte os på 28 26 23 95 eller toemrerenloegstrup@gmail.com. Vi ser frem til at opfylde dine ønsker, som du kan benytte mange år ud i fremtiden.

  Indhent et tilbud