Renovering af bolig

Står du overfor en større en mindre renovering af din bolig, er Tømreren Løgstrup det rette tømrerfirma til opgaven. Trænger din bolig til nye gulve, skal der flyttes en væg eller skal der bygges en ny væg op, kan vi sagtens klare det.

Har du i stedet brug for lidt små renoveringer her og der i boligen, kommer vi altid gerne ud og kigger og efterfølgende sende et uforpligtende tilbud.

Erfarent og troværdigt tømrerfirma med kunden i fokus

Trænger din bolig til en renovering, kan vi hos Tømreren Løgstrup, tilbyde dig professionel hjælp. Vi har mange års erfaring med renovering af boliger, så du kan roligt overlade dit projekt til os. Vi sætter nemlig en ære i at levere vores arbejde effektivt og i højeste kvalitet. Derudover gør vi en dyd ud af god kommunikation, så vi altid kan imødekomme dine behov og ønsker.

Når du vælger Tømreren Løgstrup, bliver du mødt af dygtige, erfarne og faglærte tømrere. Du vil derfor være garanteret en høj kvalitet og god service. Vi vil undervejs i projektet, være i dialog med dig, så vi sikrer os at alle dine behov bliver opfyldt.
Derved opnår vi et resultat, der betyder at du kan stå glad og tilfreds tilbage. For os er det bedste vi ved, når vores kunder står tilbage med opfyldte drømme.

Få et tilbud


  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem i weekenden, hvilket var meget lettere for mig end maling efter opsætning ville have været. Tak for god service.
  Jan
  Meget tilfreds. God service, godt håndværk og god til at byde ind med løsninger og muligheder både i forhold til hvordan byggeriet kunne skrues sammen og i forhold til hvordan det kunne gøres billigst.
  Nanna
  Tømreren Løgstrup har ydet et meget tilfredstillende resultat v. skift til zinktagrender på murermestervilla, samt ydet en fremragende service. Hurtigt udarbejdelse af tilbud og holder tidsplanen. Klart anbefalelsesværdig
  Anonym
  Tidligere
  Næste

  Få et uforpligtende tilbud på renovering af din bolig

  Skal vi stå for dit næste renoveringsprojekt af din bolig? Vi løser både små og store renoveringsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 28 26 23 95 eller på mail toemrerenloegstrup@gmail.com. Så kommer vi enten ud og beser opgaven eller vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken opgave vi står overfor, er du altid i trygge hænder hos os og vi står altid klar til at hjælpe.