Tømrer Ringsted

Tømreren løgstrup står klar til at hjælpe dig med alverdens tømrer opgaver i ringsted. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Tømrer ringsted - med kunderne i forreste række

Vores tømrer service i Ringsted er centreret omkring vores kunder. Hos Løgstrup tømreren kommer vores kunder altid i første række, og vi sætter en ære i at levere den bedst mulige service. Vi forstår, at dit hjem er dit fristed, og du fortjener kun det bedste. Derfor stræber vi altid efter at overgå dine forventninger og sikre, at du er tilfreds med det færdige resultat.

Vores erfarne team af tømrere har ekspertisen og knowhow til at håndtere enhver opgave. Uanset om det drejer sig om mindre reparationer eller renoveringsprojekter, er vi klar til at tage udfordringen op. Vi har gennem årene opbygget et solidt ry og etableret os som en pålidelig tømrer i Ringsted og det omkringliggende område.

Få et tilbud


  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem i weekenden, hvilket var meget lettere for mig end maling efter opsætning ville have været. Tak for god service.
  Jan
  Meget tilfreds. God service, godt håndværk og god til at byde ind med løsninger og muligheder både i forhold til hvordan byggeriet kunne skrues sammen og i forhold til hvordan det kunne gøres billigst.
  Nanna
  Tømreren Løgstrup har ydet et meget tilfredstillende resultat v. skift til zinktagrender på murermestervilla, samt ydet en fremragende service. Hurtigt udarbejdelse af tilbud og holder tidsplanen. Klart anbefalelsesværdig
  Anonym
  Tidligere
  Næste

  Tømrer med mange års erfaring

  Tømreren løgstrup har mange års erfaring inden for tømrerfaget og har opført alt fra skure til helårs huse. Med vores bredde kompetence og ekspertise inden for metal og træ, står vi også klar til at hjælpe dig med alt fra tagrender til inddækninger i stern og udhængsbrædder. Hvis du ønsker en pålidelig og kompetent samarbejdspartner til dit næste tømrerprojekt bør du vælge Tømreren løgstrup. Vi står klar med et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

  Tømrer med alsidig erfaring

  Løgstrup tømreren er ikke kun en almindelig tømrervirksomhed. Vi er specialister inden for en bred vifte af tømrerservices og har mange års erfaring med at håndtere forskellige projekter for vores kunder. Uanset om du har brug for mindre reparationer eller lidt større tømrerprojekter, kan vi håndtere det hele med ekspertise og professionalisme.

  Kontakt os allerede i dag

  Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med dit næste tømrerprojekt i Ringsted. Vi står klar til at løse enhver opgave med ekspertise og professionalisme. Uanset om det drejer sig om mindre renoveringer, tilbygninger eller en ny carport, kan du være sikker på, at vi leverer et resultat, der vil imponere dig.