Tømrer Sorø

Tømreren løgstrup står klar med kvalitets tømrer arbejde i Sorø. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Tømrer i Sorø: Professionelt håndværk til dit hjem

Er du husejer i Sorø eller omegn, og leder du efter professionelt og kvalitetsbevidst tømrerfirma, så er du kommet til det rette sted. Hos Tømreren Løgstrup er fokus altid på god service for vores kunder, og vi udfører både indendørs og udendørs opgaver med omhu og ekspertise. Vi tilbyder en bred vifte af tømrerarbejde Vi står til rådighed for jer og jeres projekt i Sorø og omegn.

Få et tilbud


  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Bruger gerne Løgstrup igen. Alle aftaler blev overholdt - startede arbejdet den dag, det var lovet og prisen i tilbuddet holdt. Leverede brædderne op til en weekend, så jeg kunne nå at male dem i weekenden, hvilket var meget lettere for mig end maling efter opsætning ville have været. Tak for god service.
  Jan
  Meget tilfreds. God service, godt håndværk og god til at byde ind med løsninger og muligheder både i forhold til hvordan byggeriet kunne skrues sammen og i forhold til hvordan det kunne gøres billigst.
  Nanna
  Tømreren Løgstrup har ydet et meget tilfredstillende resultat v. skift til zinktagrender på murermestervilla, samt ydet en fremragende service. Hurtigt udarbejdelse af tilbud og holder tidsplanen. Klart anbefalelsesværdig
  Anonym
  Tidligere
  Næste

  Professionelt tømrer håndværk til dit hjem: Hvad kan vi gøre for dig?

  Som lokal tømrer i Sorø og omegn er vi specialiserede i at levere høj kvalitet og professionelt håndværk til vores kunder. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores ekspertise til boligejere i Sorø og omegn.

  Uanset om du har brug for en renovering af dit hjem, eller hvis du ønsker at tilføje en terrasse eller veranda, kan vi hjælpe dig med at realisere dine drømme. Vi udfører også opgaver som tagrender, skure, udhuse, udskiftning af døre og vinduer samt carporte. Uanset størrelsen på opgaven er vores mål at levere et resultat af høj kvalitet, der opfylder dine behov og forventninger.

  Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit tømrerprojekt.

  Tidligere
  Næste

  Renovering - Giv dit hjem nyt liv

  Står du over for en mindre ombygning og renovering af din bolig, så kan du trygt vælge vores tømrerfirma i Sorø. Vi løser arbejdsopgaver i alt fra indendørs til udendørs renoveringer af din bygning.

  Vores fokus på det gode håndværk og kvalitet håndværk, samt mange års erfaring gør at vi kan varetage varierende arbejdsopgaver. Så skal du have ordnet facade, skiftet døre og vinduer, lavet loft og måske lagt isolering, for at øge din boligs energieffektivitet og sikkerhed. Så står vi altid klar til at tilse og udforme en tilrettelagt løsning på dit projekt. Tøv ikke med at lave en aftale, så køre vi ud og tilser opgaven og kommer med et uforpligtende tilbud.

  Kvalitets tømrerfirma nær Sorø

  Hele vores virke foregår på størstedelen af Sjælland nær byer som bla. Sorø, Ringsted og Slagelse. Så står du som boligejer i Sorø så kontakt os gerne og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste boligprojekt. Vores erfarne tømrer håndværkere påtager sig diverse tømreropgaver fra små renoveringer til entreprise sager.